Inmatriculari Bulgaria

Imnatriculari Bulgaria BuzauFirma Luk Della Serv SRL reprezinta solutia ideala pentru inmatricularea autoturismului Dumneavoastra in Bulgaria in timp record la preturi incepand cu 650 Euro 550 Euro.

Putem inmatricula masini in Bulgaria indiferent de an, indiferent de modelul, indiferent de tara de provenienta, indiferent de norma de poluare pe care o indeplineste sau de capaciatea cilindirca. De asemenea putem inmatricula si autoturisme cu volanul pe partea dreapta (Masini din Anglia).

Se asigura documente de proprietate asupra autoturismului (contract de vanzare - cumparare, procura pe termen nelimitat, factura si bon fiscal).

Autoturismul se va inmatricula in regim permanent (nu provizoriu) putand fi inmatriculat in orice moment in Romania.

In pretul de 550 Euro se asigura toate actele necesare pentru a circula in siguranta: ITP, Asigurare Auto Obligatorie, Taxa de Inmatriculare si Impozitul Local aferent autoturismului.

Pentru autoturismele fara placute de inmatriculare, asigurare obligatorie expirata sau ITP expirat va asiguram transport contra cost cu platformele proprii din dotare pana in Bulgaria.

 

Inmatriculare Bulgaria - Audi A4, Avant, 1996, Anglia - 550 EUR

Inmatriculari Bulgaria Inmatriculari Bulgaria Inmatriculari Bulgaria
     
     
     
     
     
     
     

Pentru mai multe detalii cu privire la inmatricularile auto in Bulgaria va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate in partea drepata.